How to

MichieLori, the wedding

Locatie

Enkele jaren geleden werden Michiel en ik verliefd op Loods 10 in Breskens. In Zeeland zijn er vele strandpaviljoenen, maar voor ons geen een vergelijkbaar met Loods 10. Afwijken van ons idee wilden we niet, dus hebben we een datum gezocht waarop het ook lukte voor Marien & Jos van Loods 10. Het boothuis is niet ongelofelijk groot, waardoor het voor ons meteen een ‘go’ was dat we het kleinschalig zouden aanpakken.

Look & outfits

LoriSikkema
De outfit waardoor ik me echt op en top Lori voelde en me zo liet stralen, werd op maat gemaakt bij de allerliefste Jonne en Manon van Sikkema. Hierover komt nog een uitgebreide blogpost waarin staat hoe ze te werk gaan. Wat kan ik je wel al verklappen? ‘dat een outfit voor je trouw, op maat gemaakt (!) neerkomt op een bedrag tussen €699 en €900. Say what?!
(Adorable Annie cardigan, LNknits)

Michiel – Café Costume
Ellie & Bas – Mile, Zara, Etoile Knokke (schoenen)
Ellie & Lori – haaraccessoires met droogbloemen van Pressed with love and nature, hair & mu: Blush

Details

Inspiratie: naturel, puur, minimalistisch, maar warm

  • Naamkaartjes: papier van Ava (‘Vanilla’ van Rössler), gedrukt met de EcoTank-printer van Epson, die ook iets zwaarder papier perfect kan bedrukken.
  • Droogbloemen: boeketjes op tafel en mini-boeketjes bij elke servet, losse bloemen gekocht bij Dille & Kamille, The Dried Flower Bar en Decofleur, daarna zelf samengesteld.
  • Bedanking: quote #kziejegeirn van Goegezegd, gepersonaliseerd via hun website.
  • Feestvlaggetjes: te personaliseren via Smartphoto.

Taart

Chez Mariette: vegan bruidstaart met speculoos, chocolade, hazelnoot, maar ook enkele cupcakes voor de glutenintolerante gasten.

Dagindeling

6.30 uur: opstaan
7.00 uur: haar & make-up bij BLUSH
8.00 uur: ontbijt met kindjes en outfits aantrekken
9.30 uur: vertrek met bolderkar naar stadhuis
10.00 uur: kusjes geven aan iedereen
10.15 uur: trouw stadhuis
11.00 uur: vertrek richting Loods 10, Breskens
12.30 uur: aperitief en geloftes
13.00 uur: voorgerecht
13.45 uur: foto’s Lori & Michiel
14.15 uur: hoofdgerecht
15.00 uur: teksten getuigen en vriendinnen, gepersonaliseerd liedje, foto’s met iedereen
16.00 uur: bruidstaaaaaart en koffie, keuvelen
18.00 uur: einde van een heerlijke dag

Dé dag voor Ellie en Bas

Michiel en ik vonden het heel belangrijk dat het feest voor òns bedoeld was, maar dat het toch erg ‘suitable’ was voor de kindjes, hierdoor:
– ging ik vrij vroeg naar de kapper ’s morgens zodat ik samen met Michiel de kindjes kon aankleden eens ik thuis was (8u)
– kochten we een bolderkar om te voet te stappen van bij ons thuis naar het stadhuis (leuke belevenis voor Ellie en Bas)
– contacteerden we de verantwoordelijke van de crèche en ging zij een hele dag mee met ons op pad, samen met haar dochter, om voor Ellie en Bas te zorgen (na de dienst in het stadhuis, rond 11u, gingen Bas en Ellie eerst mee naar hun huis om groentepap (en een koekje voor Ellie) te eten, waarna ze achterkwamen naar de locatie. Goeie afspraken maken goeie vrienden, zo wist zij op voorhand waaraan ze zich kon verwachten en hadden wij een heerlijk rustige dag, waarbij Ellie en Bas natuurlijk meermaals eens tot bij ons kwamen, maar het was o zo gemoedelijk en naturel. Bas is in de namiddag rond 16u opnieuw naar huis vertrokken omdat het op dat moment ‘genoeg’ was voor hem, te veel prikkels en moe!
– kocht ik enkele nieuwe knutsel- en speelgoedjes bij Hema voor Ellie om zich aan tafel en op enkele dekens naast hun zitplaats bezig te houden.
– nam Quirine, de huwelijksfotografe, al foto’s van Ellie en Bas onderweg naar het stadhuis, maar ook op de locatie duurden de foto’s niet te lang. Ik denk dat ze al bij al 10′ mee gingen voor de foto’s.

Zorg vooral dat je op je gemak gesteld bent om met kindjes erbij te trouwen, bereid je voor totdat je gerustgesteld bent. In mijn geval betekende dat, Sarah (van de crèche) en haar dochter mee, voldoende speelgoed-koekjes-fruitzakjes-reservekledij en vooral ‘let it go’, niéts moet voor hen die dag. Forceer ze nergens in, maar betrek ze wel en zorg dat ze naar ‘huis’ kunnen als het nodig zou zijn.

Alle foto’s zijn van de wonderlijke handen van fotografe Quirine Cuyle Clicks, een magnifieke madam die met haar spontaniteit een meerwaarde is aan je dag!

Mara van Margriet Feesten zorgde trouwens voor een feilloze begeleiding op onze trouwdag. Ik zag en hoorde ze nauwelijks en alles verliep naar wens, wat dus allemaal wilt zeggen dat zij haar job perfect uitvoerde!

Heb je nog ergens vragen over? Stel ze gerust hieronder!

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *