Privacyverklaring

Privacyverklaring

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Er wordt op deze website geen gebruik gemaakt van Hotjar user recordings of remarketing via AdWords, noch gepersonaliseerde e-mailmarketing waarbij content getoond wordt op basis van eerder aangekochte of bekeken producten of op basis van andere kenmerken van een persoon (leeftijd of geslacht).

U hebt ook het recht om vergeten te worden. Opnieuw kunt u daarvoor mailen naar lorivandyck@gmail.com met reden tot vraag van verwijdering van gegevens. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel van verwerking. Voor statistische (individueel gebruik door Buitenshuis alleen) doeleinden worden deze bijgehouden gedurende 10 jaar.

Je gegevens zullen nooit aan derden doorgespeeld worden, verkopen of gratis ter beschikking stellen.

Met Google Analytics-cookies worden persoonsgegevens verwerkt van iedere websitebezoeker zonder voorafgaande toestemming. Er is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten, het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd, het ‘gegevens delen’ is uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.