rainpharma, instituut babette
LIJSTJES

Favoriete RainPharma producten

Enkele weken geleden deelde ik via instagram dat ik me – na jaren twijfelen – heb laten verleiden om de producten van Rainpharma te kopen. Ik zag ze af en toe verschijnen bij anderen en hoorde er heel wat goeds over. Het is best een investering, maar Babette (Instituut Babette) en haar lovende woorden over de producten trokken me over de streep. Ik bestelde online bij haar en telefoneerde nadien eens zodat ze tips & tricks kon geven over hoe de producten te gebruiken.

Ondertussen kon ik het dus enkele weken uitproberen en ik ben meer dan tevreden. Maar dat had je misschien al vermoed door de titel van deze blogpost. 😉

Afgelopen zomer had ik een behoorlijk onzuivere huid rond mijn mond, vermoedelijk door het gebruik van het mondmasker. Door de gelaatsproducten a-b-c-d-e-f te gebruiken en dit enkele weken tijd te geven, is die huid gewoon zelfs hersteld. Ik ben geen badkamer-type dat veel tijd besteedt voor de spiegel, dus als dat een referentie kan zijn, dat ik het wel volhoud, die routine, dan mag je het zeker geloven. De persoonlijke tips van Babette zorgen ervoor dat je alle producten gemakkelijk gebruikt. Zo staat de scrub bij mij in de douche, handig, want anders is dat iets wat ik snel zou kunnen vergeten. Het weekend is standaard het moment om eens eens een maskertje te leggen. Leuke tip: ook de kindjes mogen het broccoli-masker op hun gezicht wrijven.

Die routine vind je trouwens hier terug en zal ik via instagram stories wel eens uit de doeken doen: https://www.instituutbabette.be/collections/gelaat-a-f.

De producten waar ik vooral heel nieuwsgierig naar was, zijn de haarproducten. Ik wil al langer af van de ‘brol’-shampoos die ik vroeger gebruikte en kocht wel eens een shampoobar om de milieu-impact te verlagen, maar dat gaf niet het resultaat dat ik hoopte. Haren wassen met shampoo van Rainpharma is bijzonder, zo kan ik dat het best uitdrukken denk ik. Je moet even een hindernis over omdat je enerzijds echt niet veel hoeft te gebruiken, anderzijds ook haast geen ‘schuim’ heeft, maar ook dat je vrij stug je haar wast op die manier. De shampoo is namelijk heel, puur en uitgezuiverd, zonder extra toegevoegd water. De conditioner die op je haar komt na het wassen zorgt er dan voor dat ik alles vlot kan doorkammen nadien of gewoon kan laten drogen aan de lucht zonder klitten. De combinatie van shampoo met conditioner van RainPharma zorgt ervoor dat ik nog een dag langer kan wachten vooraleer ik moet wassen. Geslaagd!

En jij? Ben jij al overtuigd van de Rainpharma-producten? Is er nog iets wat ik zeker moet uittesten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *