LIJSTJES

Geboortelijst Bas Desmet

Hoe pak je dat aan, een geboortelijst voor een tweede kindje? Nagenoeg alle praktische spullen heb je ondertussen in huis.

Wat zijn de mogelijke opties: kraamkost vragen, een pamperrekeningnummer meedelen, doneren voor een goed doel … ? In mijn geval was de keuze snel gemaakt. Eliza, een van mijn beste vriendinnen, startte haar eigen webshop en fysieke shop Kabine in Koksijde (deze zomer opent er ook een vestiging in Oostende!) met de leukste babyspullen. Dan kies ik voor de tweede geboortelijst toch gewoon voor allerlei leuke spulletjes als extra toevoeging?

Kabine heeft daarnaast ook alles wat je nodig hebt voor je eerste kindje. Ook al zie je niet alle praktische items op de site staat, reken er maar op dat je ook alles wat betreft babyfoon, flesbenodigdheden, babycook, fopspenen … kan bestellen!

Trouwens, het is des te leuker als je ook voor je eerste/oudste kind items op de lijst plaatst. Zo hebben we ondertussen heel wat duurzaam speelgoed van PlanToys thuis. Ellie speelt er mee as we speak, maar het is kwalitatief en duurzaam materiaal, dus Bas zal er over enkele jaren ook mee kunnen spelen.

Jullie kunnen ook profiteren van mijn geboortelijst, die net is afgesloten en afgerond. Ik mag namelijk mijn drie favoriete items weggeven aan jullie, mijn lezers!

Moses mand Childhome
Ongelofelijk mooi om in je interieur te hebben en baby’tjes voelen zich er erg geborgen in. (Shop je hier.)

Tetradoekenset Forest Floor Fabelab
Elke mama heeft een tetradoekenverslaving en vind je van niet, dan zit je nog in de ontkenningsfase. Je hebt er in verschillende formaten en kleuren, maar hele grote vind ik handig als dekentje voor in de reiswieg, maxi-cosi of als extra doek voor beschutting als je buiten een flesje/borstvoeding geeft. (Shop je hier.)

Ijsbeer voedingskussen Nanami
Opnieuw heel leuk om in je interieur te zien, een handig borstvoedingskussen voor borstvoedende mama’s. Ik geef zelf geen borstvoeding, maar het kussen is ook handig als ligsteun in bed of in de zetel. Daarnaast gebruik ik ‘m nu maandelijks om Bas zijn #monthlybasdesmet te fotograferen. (Shop je hier.)

Hoe neem je deel? Zoek je favoriete item hierboven uit, volg @kabineaanzee & @lorimariette via instagram en laat onder de wedstrijdfoto weten welk item je wilt winnen en tag andere geïnteresseerde mama’s (en/of papa’s)! De wedstrijd loopt tot zondagavond 26 mei 21.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *