lorimariette, lori mariette
Persoonlijk

Welkom

#worldmentalhealthday, Sofie Valkiers stelt haar nieuwe boek voor over het glamoureuze leven als mama (lees hier zeker de ironie), maar ook de dag waarop lieve kleine Ellie voor de eerste keer iets liet ‘zweven’ in het bad waarvan ik onlangs nog dacht, yes, hiervan zal ik vermoedelijk gespaard blijven.

10 oktober 2018 is de dag waarop ik dan toch definitief beslis om een vervolg te breien aan mijn travel- & city blog Buitenshuis omdat ik voelde dat de nood daaraan steeds groter werd.

Ik doe het niet voor de grote successen en leuke samenwerkingen, wél omdat het dagdagelijkse leven hier ondertussen meer gaat over het beredderen als mama dan over het ontdekken van nieuwe adresjes. Buitenshuis is té waardevol om daar het roer volledig om te gooien, dus laat ik die gewoon staan en start ik een zijproject op.

Oké, het heeft ook veel te maken met het feit dat ik (bijna) 6 maanden zwanger ben, niet meer terug ga werken tot aan de bevalling (door hyperemesis gravidarum), dat ik daardoor op een vervangingkomen val en mijn bijberoep (webshop Paperie) in beperkte mate maar mag uitoefenen. Ik moet toch érgens mijn uitdaging in zien hé?

Ik hoop een extra uitlaatklep te vinden hier, maar ook anderen te inspireren en van verhalen te voorzien. Zijn er dingen die je altijd al wilde weten? Stuur me gerust een berichtje en misschien schrijf ik er ook wel een blog post over.

WELKOM!

1 Comment

  1. Hi Lori!
    Ik ben alvast heel erg fan van je nieuwe blog. Net al je blogposts gelezen en kijk alvast uit naar het vervolg.
    Ondertussen wens ik je zoveel mogelijk ‘goeie’ dagen toe!
    Lots of love!
    Silvie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *