OP STAP

Kabine Oostende

Wie me op instagram volgt, heeft het al langer door: ik ben gròte fan van kabine. Eliza, momboss achter het concept, is een van m’n liefste vriendinnetjes en ik voel me vereerd dat ik de beginselen van kabine heb gezien, gevoeld en nu ook heb zien groeien.

Na een jaar was er plots opnieuw geheim nieuws. Kabine 2.0 zou in Oostende aanmeren. Nòg een family concept store waar je terecht kan om een geboortelijst te leggen om ‘u’ tegen te zeggen, een heerlijk ontbijt te eten in de brunchbar C by SE, je interieur een upgrade te geven met hun prachtige spulletjes of om gewoon een zalige middag te spenderen.

Ideaal voor kindjes trouwens, want behalve de speelhoekjes in de winkel zelf, is het ook ongelofelijk leuk voor hen om eens de gratis overzet te nemen naar het centrum van Oostende. Kabine Oostende vind je trouwens op Oosteroever, Fortstraat 16, mét gratis parking. Of dus via overzet te bereiken vanuit centrum Oostende!

Zag je trouwens onze nieuwste aanwinst die we gekocht hebben bij Kabine? Deze GreenTom is gemaakt uit gerecycleerde materialen, ongelofelijk licht en wendbaar, maar ook in 1 stuk op te klappen, wat ‘m heel compact en gemakkelijk in gebruik maakt, maar ook ideaal om mee te nemen op vliegreizen (opklapbare kinderwagens mogen tot aan de ingang van het vliegtuig). Volledig verliefd ook op hun nieuwe kleur, sage! Deze buggy, alsook een TripTrap, cadeaubon, verzorgingspakket & meer kan je winnen om de opening te vieren. Ga naar het IG-profiel van @kabineaanzee om te zien hoe je kan deelnemen!

PS: Ellies turban is van een schoolvriend Amélia, te bestellen op IG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *