OP STAP

Op stap zonder kinderen: Brussel

Blijven jullie ervoor zorgen dat je elkaar als persoon én als koppel niet vergeet, terwijl je volop je leven leidt met (jonge) kindjes? Zorgen jullie genoeg voor julliezelf als koppel? Thuis in mijn eigen gezin waar ik opgroeide, zag ik het mooie voorbeeld dat er naast gezinsreizen ook tijd gemaakt werd voor mijn mama & papa als koppel waardoor mijn zus en ik hen jaarlijks op citytrip zag vertrekken. Nu ik zelf (kleine) kinderen heb, schat ik die gestolen momenten nog meer naar waarde.

Het is niet gemakkelijk om de stap te zetten om een overnachting voor jullie twee vast te leggen en de zorg even door te spelen aan iemand anders. Het kan helpend zijn om erbij stil te staan dat je je kinderen eigenlijk een hele mooi les kan leren, hoe het waardevol is om elkaar als koppel niet uit het oog te verliezen en dus elkaar (af en toe) voorop te zetten. Let wel op: dit is mijn mening en mijn kant van het verhaal.

Hieronder staan mijn tips voor een weekendje Brussel. Je kan ze ook terugvinden op mijn profiel op instagram, bij de hoogtepunten ‘couple trips’. Dan moet je wel even de tips voor Parijs en Maastricht doorklikken. 😉

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=10fYST3O87c_MGG6yTg7vDLB66BWP2TTe&usp=sharing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *