Uncategorized

Costa Rica 2020

Mijn papa heeft enkele jaren geleden zijn hart verloren aan een land met een ongelofelijke diversiteit aan fauna en flora, Costa Rica. Ik denk dat ik niet overdrijf als hij ondertussen jaarlijks ernaartoe gaat. Af en toe met mijn mama, maar ook bijvoorbeeld als vrijwilliger in hogeschool, om mee te helpen in een lodge … Hij kent nagenoeg elke kronkel in de rivieren, elke steen in de lava van de vulkanen, elke Quetzal, elke hobbelige weg, elke pipa fria (kokoswater) en nog zoveel meer.

Mijn hart maakte een sprongetje toen ‘ie zei dat hij volgend jaar zijn 50e verjaardag daar wilt vieren met de familie. Ondertussen is het zover, onze tickets zijn geboekt! Tijdens de paasvakantie zullen we van plaats naar plaats trekken met Bas, Ellie, Michiel, mama, papa, mijn zus en haar vriend & mijn omaatje. Uiteraard is het papa die het programma opstelt, met al zijn kennis. Hij vindt zoiets niet gemakkelijk … omdat er zò veel te zien is in Costa Rica. Jullie kunnen ook profiteren van zijn kennis, want hij heeft volledig vrijwillig een reis uitgewerkt om met een groep rond te trekken en te gidsen in maart 2020 (maar ook data op vraag zijn mogelijk). Hij doet dat in de naam van organisatie Reisboerke, met de nodige verzekeringen en vergunningen, maar houdt er zelf niets aan over, van een passie gesproken …

Begint het te kriebelen? Wil je ook dit stukje van Midden-Amerika ontdekken? Ik maakte voor hem een brochure van de reis die hij heeft uitgewerkt die je hieronder kan bekijken. Op de laatste pagina staat de praktische informatie!

Meer info? Contacteer mijn papa, Patrik Vandyck, via mail: paiche@telenet.be

Foto’s: Patrik Vandyck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *